KONCERT

DRONE FIVÉREK

MONOTON MONOKROM X SZILÁGYI RUDOLF LIVE ACTJE

IDŐPONT

2020. augusztus 21., péntek 19:00

CÍM

Garten Bázis 8228 Lovas, Fő út 12.

BELÉPŐ

1000 Ft-os napijegy, mely ezen a napon minden programra érvényes

18 éves korig éingyenes

lovasi lakcímkártyával rendelkezőknek és nyugdíjasoknak félárú 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Izgalmas programnak ígérkezik Sós Gergő, alias Monoton Monokrom és Szilágyi Rudolf közös experimentális zenei estje. A land art, performance, koncert és live act elemeket ötvöző estén különleges zenei élményekre számíthatunk. 

 

Sós Gergő aka Monoton Monokrom egy időben folytat vizuális és muzikális kísérleteket. Festészetben a monokromitás, zenében a monotonitás szabályrendszerével dolgozik.  A nagy kiterjedésű hangok és a véletlen fontos részét képezik hangi alkotásainak. "A természeti környezethez való erős vonzalmam miatt legtöbb esetben a bakonyi táj képezi munkám és kutatásom alapját, hátterét"- vallja művészetéről Gergő. 

Szilágyi Rudolf festményeiben, installációiban, performance munkáiban egyaránt egy alternatív technikai és műfaji szimbiózis létrehozására törekszik. Munkáimban ötvözi a festészet, a filmet, az installációt, a performance-ot valamint a zene elemeit. "Az emberek között létre jövő különböző kapcsolatok gyógyító hatása, a szó lélektani ereje érdekel. Munkáimban igyekszem, ezeknek a bonyolult viszonyrendszereknek a bennem kialakított benyomást leképezni"- vallja művészetéről Szilágyi Rudolf.

A programváltozás jogát fenntartjuk!