top of page

aug. 01., Szo

|

GARTEN BÁZIS

HIVATALOS MEGNYITÓ

A GARTEN 2020 idei programsorozatát megnyitja Can Togay János, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt művészeti és kreatív tanácsadója. INGYENES PROGRAM

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
HIVATALOS MEGNYITÓ
HIVATALOS MEGNYITÓ

Idő és helyszín

2020. aug. 01. 17:00 – 22:00

GARTEN BÁZIS, Lovas, Fő u. 12.

Az eseményről

A sikeres első év után idén újra megnyitja kapuit a Garten a kortárs művészet rajongói számára. Kiállítások, tárlatvezetések, koncertek, kertmozi, színház és táncelőadások, valamint pódiumbeszélgetések várják a kultúra kedvelőit augusztus 1. és 22. között Lovason, a Balaton északi partján.

Tavaly csobbantunk a Balatonban, idén elkezdjük átúszni, és reméljük, nem lesznek nagy hullámok, mert még kicsit izmosodnunk kell - foglalják össze a szervezők az idei évvel kapcsolatos célkitűzéseiket. A tavaly megrendezésre került első Garten sikeres kezdeményezésnek bizonyult, hiszen rengeteg érdeklődője lett a programsorozatnak. Az idei évben ezt a közönséget szeretnék tovább erősíteni a szervezők, és megteremteni Lovason azt a biztos bázist, ahová évről-évre visszatérhetnek a kortárs kultúra irántnyitott látogatók. A Gartent egy olyan helynek álmodják, ahol jó találkozni és beszélgetni, ahol erősödhet a hit abban, hogy a kortárs vizuális kultúrának van közösségteremtő ereje.

Művészettel védekezünk! - hangzik a Garten idei szlogenje, mert meg kell őrizni a humánumot, az emberi karaktert a rendszerekkel behálózott korunkban is.

Helyszíneink:

GARTEN - Nagy Gyula Galéria, 8228, Lovas, Fő utca 12.

GARTENPAJTA - Márffy Ház 8228, Lovas, Malomvölgy út 35.

ZM&G Zámbó Műterem és Galéria, 8229, Csopak, Bene dűlő utca 1.

INGYENES PROGRAM

Borítókép 

Kárpáti Tibor: Freddy (2020)

Esemény megosztása

bottom of page