KIÁLLÍTÁS

A GYEREKTÁBOR ZÁRÓ KIÁLLÍTÁSA

IDŐPONT

2020. augusztus 15., szombat 16:00

CÍM

Garten Pajta  Márffy Ház 8228 Lovas, Malomvölgy utca 35.

BELÉPŐ

INGYENES

1/1

A GARTEN nyári napközis táborának keretében Stefan Osnowski vezetésével a gyermekek egy héten keresztül ismerkedhetnek különböző képalkotási módokkal. A tábort záró kiállítás a gyermekek munkáit mutatja be.
 

Szívvel, lélekkel, kézzel, művészettel… − Napközis táborunk tulajdonképpen egy művészeti kutatóprojekt, amely az esztétikai tapasztalatok átélését hivatott elősegíteni. A projekt célja az egyéni kreativitás átfogó, minden érzéket megmozgató, érzelemmel és értelemmel való megtapasztalása és fejlesztése. A felfedező, kísérletező, játékos és projekt-, valamint problémaorientált tanulási formák segítségével a gyerekek életkoruknak megfelelően kapcsolódhatnak a feldolgozásra kerülő témákhoz, ezáltal önmagukhoz és az őket körülvevő környezethez is.

 

A gyermekek a táborunkban a festés és rajzolás mellett megismerkedhet olyan különleges művészi technikákkal is mint a fametszés és a linómetszés, illetve kollázs és szoborkészítés során is kipróbálhatják alkotóerejüket. A hat nap alatt együtt kutatnak, alkotnak,  merülnek el a művészet eszközeinek titkokat rejtő világában Stefan Osnowski képzőművész vezetésével.

 

A tábor utolsó napján (szombaton) kiállítást rendezünk a gyerekek munkáiból a Garten Pajtában.

A programváltozás jogát fenntartjuk!