Kedves Látogatónk!

 

A mecénások, gyűjtők, támogatók felajánlása lehetővé tette számunkra, hogy az első GARTEN-t teljes egészében közösségi finanszírozásból teremtsük meg. Idén ezeket a támogatásokat megelőzve négy lapos 50 példányban készült GARTEN VIP szitanyomat mappát adunk ki, Baranyai (b) András, Stark Attila, Szentbalázsi Vörös Csillag Krisztián, és Borsándi 'Boci' Balázs műveivel. A mappákat eladásra kínáljuk 2020. június 30-ig.  A mappa vásárlója, a GARTEN VIP támogatójává válik, valamint egy társával együtt ingyenesen látogathatja programjainkat és exkluzív eseményeken vehet részt. Kérünk, ha teheted, legyél négy kortárs műalkotás új gazdája, és segítsd munkánkat a szitamappa megvásárlásával.

 

Fiatal, merész, vad műveket választottunk a GARTEN 2020 VIP-mappába, amelyek konvenciómentes, szabad vizualitásukkal az idei nyári programsorozatunk szellemiségéből is felmutatnak valamit. 

Baranyai (b) András

Borsándi Balázs ’Boci’ 

Stark Attila

Szentbalázsi Vörös Csillag Krisztián

 

 

A négy darab, egyenként 50x40 cm méretű szitanyomatot tartalmazó mappa ára 80.000,- Ft. A mappa árát adományként tudja fogadni együttműködő partnerünk, a lovasi Nagy Gyula Művészeti Alapítvány (MKB Bank 10300002-10286732-49020019), és kérjük, a limitált példányszám miatt mindenképpen vegyétek fel velünk a kapcsolatot a hello@residentart.com e-mail címen.

Legyél része a kortárs művészetnek és annak az összefogásnak, amely lehetővé teszi nyári programjaink közös megvalósítását!

Köszönettel:

a két kurátor

Bánki Ákos és Schneller János

Ha kérdése van, írjon nekünk!

8228 Lovas, Fő út 12. 

hello@residentart.com  

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon