Biciklivel kiállításra

Tárlatvezetés két keréken három település között

A biciklitúrával egybekötött tárlatvezetésen a résztvevők a Garten felsőörsi, lovasi és csopaki tárlatait tekinthetik meg.

A túra a Felsőörsi Fotóudvarban kezdődik, ahol Mucsi Emese, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ kurátora várja az érdeklődőket, hogy körbevezesse őket az Érzelmeink története címet viselő szabadtéri installáció- és kiállítás sorozaton. 

A következő állomás Lovas, azon belül is a Nagy Gyula Galéria, ahol a Garten Balaton Művészeti Vásár két kurátora, Bánki Ákos és Schneller János vezetésével ismerkedhetnek a résztvevők a kortárs festészeti tendenciákkal. 

Ezután a lovasi Malomvölgyi út végében található, ligettel körbevett Márffy Házhoz vezet a túra útvonala, ahol a Zalaszentgróti Művésztelep szabadtéri szobor installációit csodálhatják meg az érdeklődők. Ugyanitt Kása Béla fotográfus szintén szabadtéri fotókiállítása is megtekinthető a cigányság kultúrájáról. 

A túra utolsó állomása a csopaki ZM&G galéria, melynek kertjében Zámbó Attila szobrászművész vöröskőből és gránitból készült, absztrahált, ironikus állatszobrai között sétálhatnak a látogatók. A belső kiállítótér Robitz Anikó Fény és felület című kiállításának ad helyet.

A túrát az állomások között Ferencsin Imre, a Magyar Kerékpáros Szövetség munkatársa, a BalatonBike365 applikáció fejlesztője és Fekete Viktória művészeti menedzser vezetik. 

08.12. csütörtök 16:00
-
Fotóudvar
Felsőörs, 8227
Szabadság tér 5.
-
Nagy Gyula Galéria
Lovas, 8228
Fő út 12.
-
Márffy Ház
Lovas, 8228
Malomvölgyi út 35.
-
ZM&G
Csopak, 8229
Bene dűlő út 1. 

 

Jegyinfomációk

Jegyár: 2500 Ft- os napijegyOnline: tixa.hu


Nyitvatartás

A Nagy Gyula Galéria hétfő kivételével minden nap 15 órától programzárásig látogatható. 

A Márffy Ház hétfő kivételével minden nap 15 órától 18 óráig látogatható. 

A
ZM+G galéria hétfő kivételével minden nap 15 órától 18 óráig látogatható. 

A Felsőörsi Fotóudvar augusztus 7-től 17-ig minden nap 15 órától látogatható.