top of page

Kiállítások

Szollosi tudjak I.jpeg
Van képünk hozzá!
Art Fair 2022

nyitvatartás: minden nap 14:00-22:00
cím: Nagy Gyula Galéria, 8228 Lovas, Fő utca 12.

A kurátorok, Bánki Ákos és Schneller János minden évben bőséges válogatást állítanak ki a hazai kortárs művészek feltörekvő generációjának műveiből a lovasi Nagy Gyula Galériában. Megközelítőleg 200 kvalitásos festményt, grafikát és fotót láthatnak az érdeklődők, sőt megismerhetik a legújabb képzőművészeti trendeket és irányzatok is. Az idei központi kiállításon 50 képzőművész szerepel, akik mindegyike a kortárs művészeti élet rendszeres kiállítója. A fesztivál ideje alatt a kurátorok, illetve a meghívott előadók is tárlatvezetésekkel segítik a művek befogadását.

Kiállító művészek: Balogh Kristóf József, Benkő Barnabás, Bodolóczki Linda, Borsándi Balázs Boci, Csatlós Asztrid, Csekő Andrea, Czanik Mátyás, David Sutherland, drMáriás, Gyarmati Zsolt, Hajgató Terézia, Hermann Zsófia, Horváth Lóczi Judit, Jánosi Anna, Jenei Anita, Kaszás Konrád, Koczka Viola, Komár Sabrina, Kóródi Zsuzsa, Kósa Péter, Kovács Petra, Marosi Panni, Márton Enikő, Matisz Richárd, Merényi Dávid, Mészáráos László, Nagy Zsófi, Naomi Devil, Németh Ábel, Olah Ana, Pataki Luca, Péterfy Ábel, Polónyi Fáni, Robitz Anikó, Ronga Eszter, Soós Kata, Stark Attila, Szax Olivér, Szlávik Barbara, Szőke Gáspár, Szőke Lili, Szöllősi Géza, Tóth Anna Eszter, Töttös Kata, Üveges Mónika, Valkó Dávid, Verebics Ági, Verebics Kati, Zámbó Attila 

Verebics Ágnes alkotása előtt.jpg
InVision
Verebics Ágnes kiállítása

nyitvatartás: minden nap 15:00-18:00
cím: ZM+G Galéria, 8229 Csopak, Bene dűlő utca 1.

Verebics Ágnes hátborzongató világában a témák legalább annyira meglepőek, mint a festőiség, amivel megjeleníti őket a vásznon. A művész sokszor saját arcképét használja festményei és fotói témájaként, máskor az állatvilág lényeit ruházza fel emberi vonásokkal. Az öregített, megfolyt felületek kísérteties hatását a gyakran használt monokróm színvilág fokozza, miközben az állatias emberek és az antropomorf állatok is meghökkentő érzést keltenek a nézőben. Festményei a napi hírekre, kuriozitásokra és az online képdömping abszurditásaira reflektálva gyakran kényszerítenek minket arra, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat. InVision című kiállításán a művész legújabb képei lesznek láthatóak. 

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

Skurc_Csoportkep_20220530_DSC9949.jpeg
Microdose
a Skurc Group csoportos kiállítása

nyitvatartás: minden nap 15:00-18:00
cím: Kultúrház, 8229 Csopak, Kossuth utca 55.

A SKURC 2019 nyarán kezdett el műteremként és kiállítóhelyként működni a Népszigeten, a korábbi MAHART hajójavítótelep munkásainak öltözőjét és zuhanyzóját alakították át közösségi térré. Céljuk, hogy bemutatkozási és megjelenési lehetőséget biztosítsanak fiatal művészeknek és különféle művészeti projekteknek. A hangsúlyt a kapcsolatok kialakítására, az együttműködésekre helyezik, legyenek azok akár hazaiak, akár nemzetköziek. Művészetüket az intermediális, irányzatokon átívelő, kísérletező látásmód jellemzi, melynek köszönhetően műveikről a szabad alkotás öröme köszön vissza.

 

Kiállító művészek: Üveges Mónika, Bencs Dániel, Bencs Máté, Lázár Kristóf, Németh Dávid és Németh László.

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

Szabad a pálya!
az OPLA szabadtéri plakátkiállítása

nyitvatartás: reggeltől estig
cím: Lovas, Lovaspálya

A lovasi Nagy Gyula galériával határos a Lovaspálya, amely idén egy különleges, köztéri plakátkiállításnak ad helyet: az Országos Plakátművészeti Egyesület elmúlt évek plakát-pályázatainak legjobbjai közül válogatott 50 műből nyílik itt kiállítás. Az OPLA egy művészeti projekt, amely kiemelten a plakátművészettel és az ahhoz kapcsolódó művészeti jelenségekkel, irányzatokkal foglalkozik. Céljuk a nemzetközi plakátművészeti élethez kapcsolódva a magyar plakátművészet életben tartása, népszerűsítése; a klasszikus mesterek és az évről-évre felbukkanó fiatal, plakáttal foglalkozó tehetségek közötti folyamatos párbeszéd működtetése; a plakát egyedi vizuális költészeti nyelvének megőrzése.

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

11.Icsa_Vivien_NYOMDA (1).jpg
monoton_monokrom.jpg
Monoton monokróm
Sós Gergő kiállítása

nyitvatartás: minden nap 15:00-18:00
cím: Márffy Ház, Lovas, Malomvölgy utv.

Sós Gergő művészetének témája a sematikus domborzati és mederalakulati formák monokróm megjelenítése és notációvá redukálása, mleynek során a kétdimenziós metszeti képekben képezi le a felszíni formák csipkézetét. A forma alapokat a Balaton és Balaton-felvidék meder szerkezeti és domborzati mintázatainak metszetei adják. 

Kerámia munkái hasonló sematizálási folyamat során jönnek létre, melynek eredményei a tájat elemző és feldolgozó sziklatömb hatású helyspecifikus vázák.

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

viztukreink.jpg
Víztükreink
Maczky László fotóművész és Prokop Maczky Gisela kiállítása

nyitvatartás: augusztus 5., 12. és 13.
cím: Prokop-Maczky Műteremház, Lovas, 8228, Bartók Béla út 8.

Maczky László fotóművész és felesége, Prokop-Maczky Gizella festőművész a megnyitó napján nyitott műteremkiállítással várják a látogatókat. Maczky László fotóművészetének ismertetőjegyeiként a formák különlegességét és tisztaságát kell kiemelni, amely nem kerüli el a türelmes és odaadó szemlélő figyelmét, mindemellett stilisztikai egyértelműsége egyben igen komoly belső mélységgel is rendelkezik. Prokop-Maczky Gizella absztrakt festészetében a természet érzésének emlékét jeleníti meg, melyben az ég, a fény és a levegő folyamatosan összefonódik. Az atmoszférikus szín és térhatások, a természet szubjektív nyomai színélményként jelennek meg festményein.

Augusztus 12-én 17:00 és 13-án 16:00 órakor tárlatvezetésekkel várják az érdeklődőket este 22:00 óráig.

Zöldségszőnyeg IMG_5306 (1).jpg
Hemző Károly:
A konyha másképp

nyitvatartás: augusztus 5-14. minden nap 17:00-22:00
cím: Felsőörsi Fotóudvar, 8227 Felsőörs, Civil Ház, Szabadság tér 5. 

A Lajos Mari–Hemző Károly szerzőpáros szakácskönyvei 1982 óta közel négymillió példányban keltek el – kevés ilyen sikertörténetet ismerünk a magyar könyvkiadásban. Az eredetileg olasz szakos bölcsész Lajos Mari és a sportfotósként, riporterként, majd képszerkesztőként tevékenykedő, a fotózásban „mindentudó” Hemző Károly a magánéletben is társak voltak, családi vállalkozássá virágoztatott közös projektjükben feladataikat is megosztották egymással. A magyar gasztronómiában mérföldkőnek számító könyvsorozatuk fő újítása az volt, hogy a korábbi, csak szöveges szakácskönyvekkel szemben a 33, 66 és 99 jegyében született kötetek képes illusztrációkkal segítették a megértést, és hozták meg a kedvet egy-egy fogás elkészítéséhez. A Lajos Mari–Hemző Károly által jegyzett kiadványok így a magyar fotótörténetben is kiemelt szereppel bírnak. Sokan közülünk először ezekben a szinte minden magyar háztartásban megtalálható kiadványokban láthattunk először igényes ételfotót. Hemző Károly sokrétű életművében a Lajos Marival közös munka hozadékaként jelentek meg azok a különös, játékos, olykor groteszk csendéletek, amelyek a szakácskönyv-készítés oldalágán jöttek létre. A konyha másképp címmel összefogott, autonóm alkotások közül néhány fel-felbukkant az 1990-es években, a 2015-ös életműkiállításán, valamint a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Gasztro Hemző című bemutatóján pedig a legtöbb darab láthatóvá vált. A főzési munkafolyamat során használatba került alapanyagok formájával, textúrájával és színeivel kísérletező fotók a csendélet-ábrázolás művészettörténeti hagyományába illeszkednek, játékossággal, humorral és olykor iróniával viszonyulva a nagy elődök munkáihoz.

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

magyar_totem_img_1.jpg
Forgács Péter:
Magyar totem

nyitvatartás: augusztus 5-14. minden nap 17:00-22:00
cím: Felsőörsi Fotóudvar, 8227 Felsőörs, Civil Ház, Szabadság tér 5. 

Hogyan lesz a disznóból pörkölt? Forgács Péter Kapolcson készített Magyar totem című videóját nézve végigkísérhetjük ezt a megosztó, sokak számára mindennapi, mások számára felkavaró folyamatot. A Magyar totem nem egy dokumentumfilm: rendhagyó módon nem a sertések idilli magánéletének, vagy a disznóvágás bemutatásával kezdődik, hanem a végponton, az étel kanalazásával, sőt az üres, kitunkolt tányér látványával. A felvétel végére azonban a malac újra összeáll. A fordított időrendben látott disznóölésnél az orjára bontás nálunk szokásos, jól követhető fázisai figyelhetők meg. A Magyar totem egy olyan, hazánkban szokásos szertartásos jelenséget vizsgál, amely máig részét képezi a mindennapi életünknek, étel formájában mindenképp, a feldolgozás intenzív folyamatáról azonban nem mindig veszünk tudomást. A főzés mellett az ételalapanyag előállítása, a disznóvágás hétköznapi rituáléja az egyik legősibb közösségi esemény, különböző formában, de évezredek óta hagyományozódik tovább generációról generációra, a hozzá való viszonyunk pedig országonként, településenként, családonként, sőt egyénenként is változó. Mit jelent a 21. században a disznó mint magyar totemállat, vagy a televízió mint totemoszlop? Hogyan értelmezzük ezeket az összetett szimbólumokat 2022-ben? Hogyan veszítjük el a kapcsolatot az ősi állatáldozási rítusokkal az ipari élelmiszerfeldolgozás korszakában? Forgács felkavaró munkája ilyen és ehhez hasonló kérdéseket ébreszt a nézőben.

 

Forgács Péter: Magyar totem, installáció, 1996, 26 perc 

A mű a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz, amelyek néhányakat érzékenyen érinthetnek.

18+

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

IMAGE 2 (18)_11165_retus.jpg másolata (1).jpg
Bielik István:
Senki szigete

nyitvatartás: augusztus 5-14. minden nap 17:00-22:00
cím: Felsőörsi Fotóudvar, 8227 Felsőörs, Civil Ház, Szabadság tér 5. 

„A tündérrózsák és harcsák földjén című fotósorozatomban a 45 km hosszú Baja–Bezdán-csatorna (Ferenc-tápcsatorna) 32 km hosszú magyarországi szakaszán vizsgáltam az ott élők és a természet kapcsolatát. 2016 nyarán hallottam róla először, amikor a menyasszonyom sétára invitált a szülőfaluja, Hercegszántó csatornapartjára. Első pillantásra megigézett a táj érintetlensége, ami menedékül szolgál a természet szerelmesei számára. A terület – elszigeteltségéből adódóan, illetve, hogy ipari létesítmény nem található a partján – ékes példája ember és természet harmonikus együttműködésének. A csatorna utolsó szakasza a Senki szigetének is nevezett Kengyija szigete. A régió a szerb-horvát-magyar hármashatár szerves része, három kultúra olvasztótégelye, egy zárvány. A település a történelem során a Szerb-Horvát-Szlovén Királyság, Magyarország, majd Jugoszlávia része volt, jelenleg pedig Horvátországhoz tartozik, így négy ország állampolgárai is voltak néhányan a helyiek közül.


A tündérrózsák és harcsák földjén folytatását jelentő Senki szigete című munkámban a szigeten élő emberek és az érintetlen, még nem kizsákmányolt természet kapcsolatát elemzem: az itt megfigyelhető horgász- és halászkultúrát, a helyi természeti erőforrások használatának egyedi módozatait. A Bajai-csatorna partján lévő hétvégi házak nagy részébe nincs bevezetve az elektromosság és a vezetékes víz, valamint az erdők miatt gyakran térerő sincs. Egyre kevesebb ilyen települést találni, ahol ember és természet között ez a közvetlen kapcsolat létrejöhet. A fiatalabbak városi életre vágyva, munkahely reményében elhagyják ezeket a területeket, elszakadva a természettől. A még ott élő, elöregedett lakosság valószínűleg az utolsó generáció, amely ilyen szoros szimbiózisban él a természettel, a vízzel.”

 

/Bielik István/

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

_DSC0847-EditMArigold-final.tif másolata.jpg
CAPAZINE- LET'S EAT

nyitvatartás: augusztus 5-14. minden nap 17:00-22:00
cím: Felsőörsi Fotóudvar, 8227 Felsőörs, Civil Ház, Szabadság tér 5. 

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ 2020-ban harmadik alkalommal rendezte meg az évi rendszerességű CAPAZINE workshopot, amelynek központi témája ezúttal az étel, az étkezés és a fotográfia kapcsolata volt. A műhelymunkán résztvevők az evést egyfelől mint hétköznapi és személyes cselekvést, másfelől mint politikai és közösségi, a globális léptékekre is hatást gyakorló tettet vizsgálták. A közel egyéves munkafolyamat során a fotográfusok, képzőművészek, food stylistok és szakszövegírók hét alkotói csoportba rendeződve közös munka keretében hoztak létre új műveket.

 

Az étkezés hagyományosan összekapcsolódik a kényelem- és nyugalomérzettel. Az angol comfort food kifejezést is olyan fogásokra használják, amelyek vigaszt nyújtanak a fogyasztónak és jobbá teszik a közérzetünket. Ezeknek az ételeknek jellemzően magas a szénhidráttartalma, és különböző gyermekkori emlékeket elevenítenek fel, a vércukorszint emelésén túl ezzel is egy pillanatnyi boldogságot csempészve a mindennapokba. Részben a stressz- és vírusmentes közösségi együttlét iránti vágyakozás miatt alakult úgy, hogy végül több csoport fotósorozatának a fókuszába is olyan házias, ismerős ételek – a húsleves, a rántott hús vagy a kolbász – kerültek, amelyek jellemzően a vasárnapi családi ebédek alkalmával jutnak az asztalainkra. Sokan hordozunk olyan személyes történeteket, amelyek egy-egy ilyen ízhez vagy ételhez kötődnek; bízunk benne, hogy az erre való ráismerés segít majd kapcsolódni a fotósok témafelvetéseihez, legyen az a saját emlék akár édes, akár keserű.

 

/Mucsi Emese & Szalipszki Judit/

A CAPAZINE LET’S EAT kiállításon bemutatkozó alkotók:

Fajgerné Dudás Andrea, Hodosy Enikő, Kocsi Olga, Ladocsi András, Matók Zsuzsa, Máté Balázs, Rostás Bianka, Sándor Emese, Simon Zsuzsanna, Szabó Eszter Ágnes, Sztrehalet Oxána, Takács Márton, Vedres Ági, Vékony Dorottya

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

bild 1_neu (1).jpg
EAT DESIGN
Urlike Köb fotográfus
és a honey & bunny művészpáros kiállítása

nyitvatartás: augusztus 7-14. 
cím: Törökház, 8226 Alsóörs, Petőfi köz 6. 

Ulrike Köb fotográfus és a honey & bunny művészpáros (Sonja Stummerer & Martin Hablesreiter) 15 éve dolgoznak az élelem és a design témakörrel. Kiállításukban a fenntarthatóság kérdését járják körül. Az élelem szorosan összefügg a klímaváltozással és az ökológiával. Az élelmiszer előállítása földünk erőforrásainak nagy részét igénybe veszi. A mezőgazdaságra jut a világ teljes édesvíz fogyasztásának 70%-a, szén-dioxid kibocsátásának 30%-a. Ezen felül a szárazföld felszínének 53%-a áll mezőgazdasági felhasználás alatt, létrehozva így az emberiség ’mezőgazdasági lábnyomát’. Európában az élelem kb. 40%-a kerül a szemétbe, ami azt jelenti, hogy mindezen erőforrásokat a semmiért vettük igénybe. Ha egy fenntartható jövőről álmodunk, akkor élelmiszer kultúránk és étkezési szokásaink komoly kérdést jelentenek.

 

Az EAT DESIGN kiállítás nyitóeseménye közös főzéssel indul, majd 19 órakor köszöntőt mond Robert Sereinig, Osztrák Kulturális Fórum igazgató-helyettese, végül az est performansszal, valamint az elkészült ételek és italok elfogyasztásával zárul.

A KIÁLLÍTÁS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

PROGRAMOK

 • Verslábak neccharisnyában
  Verslábak neccharisnyában
  aug. 14., V
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 14. 20:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  2022. aug. 14. 20:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  E-Mancik Manufaktúra előadása
 • 33 perc Lajos Mari konyhájában
  33 perc Lajos Mari konyhájában
  aug. 13., Szo
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 13. 21:00 – 21:30
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 13. 21:00 – 21:30
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  kertmozi
 • Robert Capa: A tetten ért halál
  Robert Capa: A tetten ért halál
  aug. 13., Szo
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 13. 21:00 – 22:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 13. 21:00 – 22:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  Beszélgetés és könyvbemutató Csizek Gabriellával, a Capa Központ kurátorával
 • Közel Capához
  Közel Capához
  aug. 13., Szo
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 13. 20:00 – 21:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 13. 20:00 – 21:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  kertmozi
 • Ó, a régi Balaton…
  Ó, a régi Balaton…
  aug. 13., Szo
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 13. 20:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő u. 12.
  2022. aug. 13. 20:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő u. 12.
  Cseh Tamás dalai a Vodku fiaitól
 • Gurulj képbe! - kerékpáros tárlatvezetés
  Gurulj képbe! - kerékpáros tárlatvezetés
  aug. 13., Szo
  Felsőörsi Fotóudvar, Lovas, Csopak
  2022. aug. 13. 16:00
  Felsőörsi Fotóudvar, Lovas, Csopak, Felsőörs, Szabadság út 5.
  2022. aug. 13. 16:00
  Felsőörsi Fotóudvar, Lovas, Csopak, Felsőörs, Szabadság út 5.
  kerékpáros tárlatvezetés
 • Víztükreink tárlatvezetések
  Víztükreink tárlatvezetések
  aug. 13., Szo
  Lovas
  2022. aug. 13. 16:00 – 2022. aug. 14. 22:00
  Lovas, Lovas, 8228 Bartók Béla út 8.
  2022. aug. 13. 16:00 – 2022. aug. 14. 22:00
  Lovas, Lovas, 8228 Bartók Béla út 8.
  Tárlatvezetések egész nap, Maczky László és Prokop-Maczky Gisela vezetésével.
 • CAPA COOL
  CAPA COOL
  aug. 12., P
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 12. 21:30 – 22:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 12. 21:30 – 22:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  vetített kiállítás, zenével és hűsítőkkel
 • Tudósok HIMNUSZKONCERT
  Tudósok HIMNUSZKONCERT
  aug. 12., P
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 12. 21:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  2022. aug. 12. 21:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  koncert
 • Rakott manióka, avagy mit teszünk az asztalra, ha kiszáradnak zsíros földjeink?
  Rakott manióka, avagy mit teszünk az asztalra, ha kiszáradnak zsíros földjeink?
  aug. 12., P
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 12. 19:00 – 20:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 12. 19:00 – 20:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  Élő főzőshow és gyökér-jóslás Kocsi Olga és Szabó Eszter Ágnes képzőművészekkel - Performansz
 • Zene, művészet, műgyűjtés
  Zene, művészet, műgyűjtés
  aug. 12., P
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 12. 18:30
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő uta 12.
  2022. aug. 12. 18:30
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő uta 12.
  pódiumbeszélgetés Topor Tündével és drMáriással
 • Elolvadok!
  Elolvadok!
  aug. 12., P
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 12. 17:00 – 18:30
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 12. 17:00 – 18:30
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  Ételfotó-workshop Kocsi Olga és Szabó Eszter Ágnes képzőművészek vezetésével
 • Víztükreink tárlatvezetések
  Víztükreink tárlatvezetések
  aug. 12., P
  Maczky-Prokop Műteremház
  2022. aug. 12. 17:00 – 2022. aug. 13. 22:00
  Maczky-Prokop Műteremház, Lovas, 8228 Bartók Béla utca 8.
  2022. aug. 12. 17:00 – 2022. aug. 13. 22:00
  Maczky-Prokop Műteremház, Lovas, 8228 Bartók Béla utca 8.
  Tárlatvezetések egész nap a műteremházban. A biciklitúrát bevárjuk!
 • Kerülj képbe drMáriással!
  Kerülj képbe drMáriással!
  aug. 12., P
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 12. 17:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  2022. aug. 12. 17:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  tárlatvezetés
 • Képfejtők 4.nap
  Képfejtők 4.nap
  aug. 12., P
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 12. 9:00 – 13:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  2022. aug. 12. 9:00 – 13:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  workshop gyerekeknek
 • Habfürdő
  Habfürdő
  aug. 11., Cs
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 11. 21:30 – 23:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  2022. aug. 11. 21:30 – 23:00
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  kertmozi
 • Felsőörsi Fotómesék – Hamuházak, ürmös bor és egy felsőörsi románc
  Felsőörsi Fotómesék – Hamuházak, ürmös bor és egy felsőörsi románc
  aug. 11., Cs
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház
  2022. aug. 11. 20:00 – 21:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  2022. aug. 11. 20:00 – 21:00
  Felsőörsi Fotóudvar - Civilház, Felsőörs, 8227 Szabadság tér 5.
  Vetített képes előadás
 • Gyűjtői est Zimányi Lászlóval és Hradszki Lászlóval
  Gyűjtői est Zimányi Lászlóval és Hradszki Lászlóval
  aug. 11., Cs
  Nagy Gyula Galéria
  2022. aug. 11. 19:00 – 21:30
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  2022. aug. 11. 19:00 – 21:30
  Nagy Gyula Galéria, Lovas, 8228 Fő utca 12.
  pódiumbeszélgetés
letöltés.png

Fesztiválhelyszíneinket megtalálod

a BalatonBike365 térképén

www.balatonbike365.hu/poi/lovas-garten

www.balatonbike365.hu/poi/felsoorsi-fotoudvar-civilhaz

www.balatonbike365.hu/poi/marffy-haz

www.balatonbike365.hu/poi/zambo-muterem-es-galeria

www.balatonbike365.hu/poi/kulturhaz-galeria-csopak

Regisztráljatok, bringázzatok és értékeljetek minket,

hogy más balatoni bringások is ránk találjanak!

A PROGRAMOKRA JEGYEK A HELYSZÍNEN KAPHATÓK!
A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

bottom of page